Workshop

Workshop, inleiding en bezoek voorstelling De bizarre nacht van Arie Speksnijder

De Rotterdamse acteur John Buijsman is na De Marathon opnieuw te zien in het theater. In samenwerking met het Luxor Theater speelt hij de spannende en muzikale thriller De bizarre nacht van Arie Speksnijder. Niet in het rode pluche maar in de rauwe setting van het pop-up theater in LP2 (direct naast het nieuwe Luxor).

De Luxor Academy organiseert een workshop “Hoe speel ik een monoloog” en een bezoek aan de inleiding en voorstelling op zaterdag 31 maart en zondag 1 april. De workshop wordt gegeven door John Buijsman (acteur) en Theo Ham (regisseur) in het decor van de voorstelling en is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, die van toneelspelen houdt. De inleiding wordt gegeven door Sandra Visser, psychotherapeut en al jaren fan van het werk van Buijsman.

Acteur, muzikant en theatermaker John Buijsman is bij het grote publiek vooral bekend als Dr. Doolittle in Loenatik, Freek-Willem uit de Gammareclame en natuurlijk recent door de Marathon.
Hij heeft al zeventien solo-muziektheater-voorstellingen op zijn naam staan. Daarin verhaalt hij over de tragiek in het menselijke leven en de schoonheid en het verval daarvan.
Theo Ham is directeur van het Jeugdtheaterhuis Zuid Holland, projectleider actieve participatie van het Luxor Theater en docent/regisseur. Hij gaf les in het onderwijs en regisseerde veel familievoorstellingen. John en Theo kennen elkaar al meer dan 40 jaar. Uit de tijd dat John theatertechnicus was in het Piccolo Theater bij Kindertheater Wiedus en Theo daar lessen volgde.

Agenda:

Zaterdag 31 maart

14.00 - 17.00 Bezoek inleiding en voorstelling

Zondag 1 april

Inleiding 14.00 tot 14.30, voorstelling 15.00-16.15

Locatie: LP2 – Wilhelminakade 326

 

Workshop, inleiding en bezoek voorstelling samen voor € 27,50

 

Meld je hier aan voor 17 maart

 

Maximaal aantal deelnemers 20 – geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar met enige acteer ervaring.

Voorbereiding : de deelnemers aan de workshop krijgen van te voren een aantal scenes opgestuurd, die uit het hoofd geleerd moeten zijn bij aanvang van de workshop.